Over ons

Over Dream Floors

De mooiste vloeren of het nu gaat om een pvc, laminaat of een houten vloer, deze koopt u bij Dream Floors. Wij bieden u een ruime keuze  pvc , laminaat en houten vloeren aan in diverse kleuren, stroken, tegels en designs. Van Lamel Parket tot Visgraat in hout, pvc en laminaat. Zwevend gelegd of verlijmd dat is voor de Dream Floors leggers allemaal geen probleem.

Dream Floors heeft voor u de juiste vloer, geen idee wat voor vloer u wil, wij geven u een eerlijk advies en woontips.

Ook voor Woondecoratie kunt u bij ons te recht.

Interieur en stylings advies van de ruimte waar u nieuwe vloer komt te liggen kunt u bij ons terecht.


Advies op maat? 

Ervaring

Ons bedrijf bestaat al sinds 2006, de werkzaamheden bestonden vooral uit leggen van diverse vloeren van laminaat-, pvc-, en houten vloeren, Dit is uit gebreid en zijn ook gespecialiseerd in egaliseren en plaatsen van hoge plinten. Hiernaast geven we de mensen ook advies over styling van interieur ter plaatsen. Ook voor leuke woondecoratie kunt u vanaf nu bij ons terecht.

Ofte wel vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van u nieuwe vloer en u word op een deskundige manier geadviseerd ter plaatsen of in onze showroom.

Wanneer u bij ons in de showroom bent geweest komen we daarna met de monsters naar u toe en komen ook de vloer bij u inmeten en geven u dan ter plaatse advies van wat we constateren.

Bij ons staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel.

Visie

Onze visie van Dream Floors is als volgt; wij denken echt wanneer u met ons in contact komt dat u beter en beter kunt kiezen wat voor droom vloer u graag zou willen. En wat maakt ons dan anders dan de meeste andere bedrijven. Wij leggen sinds 2006 diverse vloeren voor diverse klanten en hebben dus de vakkennis om val kuilen te voorkomen en te zorgen dat u precies weet waar u op moet letten bij het kopen van u Droom vloer.

Het unieke van ons concept is dat mijn collega en ik ter plaatse komen kijken wat er mogelijk is want iedere situatie is anders en waarom doen we dat om een hele simpele reden wanneer wij komen met onze staaltjes en kleuren en materialen kunt u precies zien of het bij u interieur past, zo proberen we te voorkomen dat wat u besteld het ook is wat u ervan verwacht heeft. 

En natuurlijk kunnen we u dan ter plaatse precies zeggen wat u nodig heeft en wat het u uiteindelijk kost.

Niet alleen voor de vloer kopen kunt u terecht bij ons maar ook voor de vloer leggen door ons zelf, aanschaf woondecoratie en stylings advies.

Over ons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x